Over mij

Isabelle Spiessens

Hypnose en Coaching

Over mij

Mijn naam is Isabelle en ik ben zaakvoerder van Full Bliss. Als hypnosetherapeut en gesprekstherapeut help ik graag mensen naar een leven waar je U tegen zegt!

 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een betere levenskwaliteit verdient en hier ook naar streeft.

 

Het doel dat ik voor ogen heb, is mensen terug in balans brengen en zich terug goed te laten voelen in hun vel. Ik weet hoe het is wanneer je je niet goed voelt. Met Full Bliss wil ik jou helpen naar een zelfzeker beeld over jezelf en dat zonder de pijn, stress, depressie enz. dat je voelt, dat allemaal laten we los in mijn sessies en je zult je verlost, ontspannen en vol energie voelen!!!

 

Ikzelf heb een burn-out mogen ervaren en nu achteraf gezien is het "JOEPIE ik had een burn-out". Ik kijk nu met een ander bril naar mijn leven en toekomst. De constante druk van te moeten presteren en jezelf weg te cijferen, ken je dat? Wel nu heb ik mijn levensdoel gevonden en ga nu jullie helpen om dit alles te verwerken en een plaats te geven. En dan gaan we je toekomstig leven tot een hoog niveau brengen, zodat je jezelf kan ontplooien naar een leven dat je echt wilt!

Gaat het om een moeilijke periode wegens een bepaalde gebeurtenis of wil je gewoon werken aan je 'eigen zijn'... het kan allemaal.

 

Met gebruik van gesprekstherapie en hypnosetherapie zorg ik voor de perfecte sessie(s) passend bij jouw individuele persoonlijkheid.

Ik ben gecertificeerd bij de National Guild of Hypnotists, waar ik heel fier op ben door mijn professionalisme in het vak.

 

Ook heb ik het diploma om Virtuele (hypnose) maagbanden te plaatsen. Ikzelf liet zelf een Hypnose maagband plaatsen vorig jaar en viel in een kleine 5 maanden 18kg af en nu heb ik geen enkele moeite om op mijn gewicht te blijven. Dus ik dacht: "Als het bij mij werkt, dan moet dat bij iedereen werken!".

 

Uit respect en discretie voor ieder zijn tijd, werk ik enkel op afspraak en achter gesloten deuren.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved