Getuigenissen

Isabelle Spiessens

Hypnose en Coaching

Een mooi plaatje, een goed gevoel!.. reuze benieuwd, een nieuwe ervaring rijker! sta ik ervoor open, zou het bij mij werken.. nie goe bezig, positieve ervaringen en dan jojo.. altijd weer met goeie moed beginnen, soms geslaagd, soms ook niet en dan, 'tja.. 'k was weer eens op weg.. de weegschaal wil niet meer zakken.. en dan het lichtje in de duisternis.. ER MOET IETS GEBEUREN. vroeger van alles geprobeerd, zelfs met hypnose, niet echt goed maar ook niet slecht.. een nieuwe poging.. gegoogeld, gelezen. het spreekt me aan, zou ik.. De stap gezet, een mailtje, wat sms’jes en de data lag vast, ik ga ervoor. 1ste contact valt goed mee. Aardige dame.. veel meer meegekregen dan verwacht.. kwaaltjes werden verholpen, zeer aangename gesprekken, en dan waarvoor ik het doe, de dalende cijfers op die weegschaal, dus DE hypnose maagband. VERBAZEND EN ZONDER MOEITE, geen honger, geen zotte goestingen, geen regimetoestanden, heel gewoon en normaal gezond eten. Zonder suikerstop (en ik at echt wel supergraag chocoladesuikerwafels) en toch fenomenaal, na een week (2de en nieuwe afspraak) ik kon echt waar m'n ogen haast niet geloven -4kg !! super, fijn gevoel, was best veel, had een kg of 2 verwacht, dus best wel heel tevreden. Met regelmaat luisteren en doen wat gevraagd werd van me.. echt niet lastig hoor, gewoon een klein beetje tijd per dag voor mezelf nemen, valt dus goe mee, en is het even te druk (door werk of weet ik veel) dan doe je het gewoon voor 't slapen gaan.. (is nog aangenaam om in slaap te vallen ook, 't einde; rustgevende muziek..) Weer een weekje verder (3de en laatste afspraak) wat gebabbel, antwoorden op de vragen, gezellige, leerrijke babbel (over mezelf.. verbazend juist wat Belle zei) weegschaal.. wauw -1kg Als het zo verder gaat, heb ik nog een 20-tal weken te gaan.. Bachbloesemdruppels meegekregen. En het aangename is dat je zelf kunt de maagband vernauwen en verwijderen, zoals jij het 'zelf' wilt. Er bovenop ZELFHYPNOSE meegekregen.. uiterst interessant! Een goeie vriendin aan de ervaring overgehouden!! Je wordt opgevolgd en het valt zeer goed mee. Niet twijfelen, gewoon doen! C.

Eerst gestopt met roken, slechts 1 sessie nodig en ben buiten gestapt als een NIET-roker (7 weken geleden) en voel mij nu super.

Nu drie sessies achter de rug om gewicht te verliezen. Momenteel reeds 2.9 kg op drie weken kwijt. Nog 19 kg te gaan tegen begin augustus. Ben er zeker van dat ik dit bereik. Bedankt Isabelle.

Drempelvrees, niet nodig, Isabelle is een superleuke en lieve dame die je direct op je gemak stelt. Hugo

Isabelle, hier mijn resultaat, meer dan 30kg afgevallen en dat in minder dan 6 maanden!!

Ik ben echt tevreden en voel me goed in mijn vel, Isabelle ik dank je uit mijn hart!!!

Groetjes, Mark

OMG, ik klink als een simpele nu, maar echt waar Isabelle ik ben van het roken af en heb geen enkele moeite om ervan te blijven, hoe super is dat.... Aan al de mensen dat dat hier lezen! Isabelle kan het voor jou oplossen, amai meer dan 25 jaar gerookt, 2 keer langsgeweest bij Isabelle en ik ben een niet-roker... Hoe tof is dat? Dank u wel Isabelle ;-) Paul

Hallo, Ik wilde je laten weten dat ik terug buitenkom. En het voelt heerlijk om niet meer bang te zijn. Ik voel vrijheid en dat voelt heel goed. Nooit gedacht dat ik me weer veilig ging voelen tussen de massa! Maar ik voel me goed en ik weet dat ik terug kan ademhalen tussen andere mensen. Isabelle ik ben je dankbaar! Greetz Olivier.

Beste, ik ben nu 2 weken een niet-roker! Soms wanneer ik het moeilijk heb, volg ik je raad op en dan is de zin in een sigaret terug weg. Dank je wel! B

 

 

Amai Isabelle, ik ben een ander mens. Mijn chronische pijnen heb ik nu onder controle. Dankzij de zelfhypnose kan ik nu een nacht doorslapen en de pijn is veel zachter geworden. Het is een verlossing en ik ben daar dankbaar voor. Ik hoop dat bij de volgende sessie de pijn nog meer kan worden weggenomen. Maar daar twijfel ik zelf niet aan! Groetjes, Christine.

Hey Isabelle,

Ik durf nu mijn leven leiden naar wat ik wens. Mijn man stond perplex toen ik zei wat we gaan doen vandaag. Ik bruis terug en wil van alles doen en het voelt goed. Ik voel dat ik mijn leven terug onder controle heb. Mijn familie zal raar opkijken wanneer ik anders reageer en voor mezelf opkom. Isabelle ik ben je zo dankbaar. Ik leef terug. Dank je wel Anita.

Haaikes, sinds ik ben begonnen met de virtuele maagband ben ik 5,5 kg afgevallen..... Waarvoor dank aan Isabelle Spiessens :-D Hopelijk blijf ik dit volhouden om kleinere maaltijden te eten... Het is niet altijd even gemakkelijk om naar mijn lichaam (kleinere maag) te luisteren wanneer het echt heel lekker eten is of wanneer we uitgaan om te eten, maar ik doe het voor mijn gezondheid en voel me al een stuk beter :-D Hopelijk gaat het met de andere maagbandjes even goed!

Maya

Hoi Isabelle,

Ik ben deze week nog 2,5 kilo afgevallen. Dus totaal van 3,5 kilo op 2 weken. Elk dag 1 soms 2 x (‘s morgens en ‘s avonds) naar de audio geluisterd en het gaat beter en beter om de instructies op te volgen: trager eten, genieten van je eten, zin in water, zin in bewegen,…. Naast de gebruikelijke beweging per dag van fietsen en wandelen en huishouden doen ben Ik ook deze week 2x gaan joggen een half uur.

Super content, ik ga door!

Ik heb er tegen mijn beste vriendin gepraat, omdat het slapen bij mij ook super verbeterd is, en zij daar achter vroeg. Ik val gemakkelijker in slaap en slaap ook 6 uur door zonder wakker komen, uitgezonderd als mijn zoon om 4u ’s nachts aan mijn bed staat om te zeggen dat zijn tand eruit gevallen is. Zij heeft dit doorgegeven aan haar partner die een vriend heeft die aan slaaploosheid lijdt. Dus ik heb je contactgegevens doorgegeven.

Fijne groetjes,

Bianca

Copyright @ All Rights Reserved