Therapie

Isabelle Spiessens

Hypnose en Coaching

Wat is hypnose?

 

Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance tijdens dewelke je een verhoogde vatbaarheid hebt voor suggesties of opdrachten. Tijdens de hypnose worden permanente wijzigingen doorgevoerd in het onderbewustzijn. De concentratie wordt gericht op 1 bepaald onderwerp.

 

Hoe werkt hypnose?

 

Tijdens de hypnose wordt de geest tot rust en de spieren tot ontspanning gebracht. Je slaapt NIET en je blijft steeds in controle. Er onstaat een diepe trance waarbij het mogelijk wordt om tegen het onderbewustzijn te praten. Het bewustzijn wordt bij-wijze-van-spreken gepasseerd. Hierdoor zal het mogelijk zijn voor het onderbewustzijn om veel meer en sterker de gegeven suggesties waar te nemen en uit te voeren.

 

Is hypnose gevaarlijk?

 

Hypnose is helemaal niet gevaarlijk. Doch is het belangrijk om de hypnose enkel te laten uitvoeren door goed opgeleide mensen. Mensen die alle nodige certificaten en attesten kunnen voorleggen.  Kortom, mensen die hun vakbekwaamheid kunnen bewijzen.

 

Kan ik gehypnotiseerd worden?

 

Iedereen (groot en klein) kan gehypnotiseerd worden.  Het belangrijkste is dat je er zelf voor kiest. Niemand kan je zeggen of verplichten om voor hypnose te kiezen. Je bent en blijft baas over je eigen lichaam en geest. Ook tijdens de hypnose sessie blijf jij de controle over je eigen lichaam en geest behouden.

Wat zijn bachbloesems?

 

Bachbloesems zijn één van de meest verfijnde natuurtoepassingen. Door de kracht van de bloesemessences kunnen we weer in harmonie en vrede komen met onszelf. Wanneer we psychisch in evenwicht zijn, zullen we ons fysisch ook goed voelen. Want, volgens Bach, is ziekte het laatste stadium van ons psychisch onevenwicht.

 

Bij Bachbloesems gaan we ons niet richten op lichamelijke problemen, maar op onze "psyche". Hoe voelen we ons? Hoe reageren we? DAT zijn belangrijke zaken waarop we gaan inwerken. Negatieve stemmingen zijn de oorzaak van veel problemen. Zo kunnen dus negatieve karaktertrekken omgezet worden in positieve eigenschappen.

 

Bachbloesems zijn door iedereen te gebruiken, van baby tot ouderling en hebben geen nevenwerkingen. Het is gericht op de "zelfhulp" van ieder individu.

Met de bloesemessences in huis kunnen we, waar het nodig is, een aangenamer klimaat scheppen en zo de harmonie herstellen.

Voor dieren en planten kunnen de bloesems ook een goede hulp zijn.

 

Maak een afspraak en ervaar zelf wat Bachbloesems voor u kunnen betekenen.

Ik werk volgens de ORIGINELE dosering van Dr. Bach, waarbij rekening wordt gehouden met de karaktereigenschappen.

Aan de hand hiervan kan men een juiste beschrijving van het karakter geven.

Dr. Bach heeft heel wat opzoekingen gedaan vooraleer hij Bachbloesems ging toepassen. Spijtig genoeg zijn hiervan praktisch geen geschriften van overgebleven.

Wanneer we vanuit de Bachbloesems terug naar de bron gaan (van waar Dr. Bach is begonnen) gaat er een hele wereld open en zien we dat alles zo minutieus in elkaar zit.

Hierdoor zien we dat Bachbloesems op deze manier toegepast een effect hebben dat veel hoger en beter is dan de gebruikelijke manier van werken.

De resultaten zijn gewoonweg verbluffend te noemen. En telkens opnieuw bewijzen ze hun juistheid. Breng je gemoedstoestanden terug in evenwicht en voel je goed in je vel!

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved